#05/4
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing #05/4 by Author "HUTSALENKO Oksana Oleksandrivna"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ТА ЇХ ВПЛИВ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА. EURO-INTEGRATION PROCESSES AND THEIR EFFECT ON THE COMPETITIVENESS OF ANIMAL PRODUCTION(2019) ГУЦАЛЕНКО Оксана Олександрівна; HUTSALENKO Oksana Oleksandrivna; ПАВЛЮК Микола Миколайович; PAVLIUK Mykola MykolaiovychУ статті викладено результати дослідження з питань конкурентоспроможності продукції тваринницької галузі в умовах євроінтеграційних процесів. Проведено аналіз конкурентоспроможності продукції вітчизняного тваринництва, визначено актуальні питання експорту м'яса. Обґрунтовано шляхи забезпечення підвищення конкурентоспроможності продукції тваринницької галузі та підвищення її ролі у забезпеченні продовольчої безпеки країни в умовах євроінтеграції. Вивчено світовий досвід з питань формування конкурентоспроможної продукції тваринництва, підтримки її на державному рівні та належного фінансування. The article presents the results of research on the competitiveness of livestock products in the context of European integration processes. The analysis of the competitiveness of domestic livestock production was made, the actual issues of meat exports were determined. The ways of raising the competitiveness of products of the livestock sector and increasing its role in ensuring food security of the country in the conditions of European integration are substantiated.