ЛАТИШЕВА В.В.ПРИЛИПКО В.М.2024-09-202024-09-202015https://elar.naiau.kiev.ua/handle/123456789/33796У статті проведено дослідження норм права, що регулюють відносини у сфері маркування органічних харчових продуктів, які є важливим елементом забезпечення прав споживачів на якісну і безпечну продукцію. Визначено подальший розвиток і вдосконалення законодавства у вказаній сфері. The article deals with the study of the norms of law govern in relations in the labeling of organic food which are an important element of consumer rights to quality and safe products. It has been determined the further development and improvement of legislation in this sector.uk-UAмаркування, органічний продукт, сільськогосподарський продукт, захист прав споживачів, «грінвошинг», labeling, organic product, agricultural product, consumer protection, „green washing”МАРКУВАННЯ ОРГАНІЧНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ: ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯArticle