МОСЕЙКО А.Г.Moseiko A.H.2024-01-312024-01-312022https://elar.naiau.kiev.ua/handle/123456789/28619Вказано на важливість проведення реформ правового регулювання організації функціонування закладів громадського харчування в період дії карантинних обмежень, спричинених пандемією інфекційної хвороби COVID-19. Відзначено необхідність опрацювання й розробки основних заходів щодо удосконалення нормативного регулювання цієї діяльності. The importance of carrying out reforms of legal regulation of the organization of public catering establishments during the period of quarantine restrictions caused by the COVID-19 infectious disease pandemic was pointed out. The necessity of elaboration and development of the basic measures for improvement of normative regulation of this activity was noted.uk-UAправове регулювання, заклади громадського харчування, обмеження, карантин, COVID-19, воєнний стан, legal regulation, public catering establishments, restrictions, quarantine, COVID-19, martial lawПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ В ПЕРІОД ДІЇ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ. Legal regulation of the organization of functioning of public catering establishments during the period of quarantine restrictionsArticle