Кофанов, Андрій ВіталійовичKofanov, A.Кобилянський, Олег ЛеонідовичKobylyanskiy, O.Давидова, Олена ОрестівнаDavidova, O.2018-03-192018-03-192010http://elar.naiau.kiev.ua/jspui/handle/123456789/2999У методичних рекомендаціях розглянуто теорію та практику криміналістичних досліджень харчових продуктів у твердому та рідинному стані. Для студентів, курсантів, аспірантів, викладачів та науковців, працівників органів правопорядку.The methodological recommendations considered the theory and practice of forensic research of food products in solid and liquid state. For students, cadets, postgraduates, teachers and researchers, law enforcement practitioners.В методических рекомендациях рассмотрено теорию и практику криминалистических исследований пищевых продуктов в твердом и жидком состоянии. Для студентов, курсантов, аспирантов, преподавателей и научных работников, работников органов правопорядка.uk-UAхарчові продуктибезалкогольні напоїалкогольні напоїмолочнокислім’яснірибніморе продуктиковбасисирититруваннярозчинчашка Пастерамодифіковані продуктикапілярfood productssoft drinksalcoholic beverageslactic acidmeatfishseafoodsausagescheesetitrationsolutionPasteur's cupmodified foodscapillaryпищевые продуктыбезалкогольные напиткиалкогольные напиткимолочнокислыемясныерыбныеморе продуктыколбасысырытитрованиярастворчашка Пастерамодифицированные продуктыкапиллярСучасні можливості дослідження харчових продуктів.Modern features of food researchСовременные возможности исследований продуктов питанияOther