ЗАПОТОЦЬКА О.В.2024-04-222024-04-222018https://elar.naiau.kiev.ua/handle/123456789/30468Автором акцентовано увагу на недоліках законодавчого забезпечення нагляду у сфері безпечності та якості харчових продуктів. Акцентовано увагу на особливостях здійснення контролю залежно від певної форми. Наведено класифікацію контролю в досліджуваній сфері. The author focuses attention on the shortcomings of legislative supervision of food safety and quality. The emphasis is on the peculiarities of the implementation of control depending on a certain form. Classification of control in the investigated sphere is given.uk-UAхарчові продукти, контроль, публічна адміністрація, інспекція, Державна служба України з питань харчових продуктів та захисту споживачів, food products, control, public administration, inspection, State Service of Ukraine for Foodstuffs and Consumer ProtectionНЕДОЛІКИ ЗАКОНОДАВЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАГЛЯДУ У СФЕРІ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВArticle