Методичні рекомендації
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Методичні рекомендації by Subject "capillary"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Сучасні можливості дослідження харчових продуктів.Modern features of food research(2010) Кофанов, Андрій Віталійович; Kofanov, A.; Кобилянський, Олег Леонідович; Kobylyanskiy, O.; Давидова, Олена Орестівна; Davidova, O.У методичних рекомендаціях розглянуто теорію та практику криміналістичних досліджень харчових продуктів у твердому та рідинному стані. Для студентів, курсантів, аспірантів, викладачів та науковців, працівників органів правопорядку.The methodological recommendations considered the theory and practice of forensic research of food products in solid and liquid state. For students, cadets, postgraduates, teachers and researchers, law enforcement practitioners.В методических рекомендациях рассмотрено теорию и практику криминалистических исследований пищевых продуктов в твердом и жидком состоянии. Для студентов, курсантов, аспирантов, преподавателей и научных работников, работников органов правопорядка.