Browsing by Author "IVASHCHENKO Anna Volodymyrivna"
Now showing 1 - 3 of 3
Results Per Page
Sort Options
Item ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РЕСУРСАМИ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО АНАЛІЗУ ЕФЕКТИВНОСТІ ЇХ ДІЯЛЬНОСТІ. IMPROVEMENT OF THE FINANCIAL RESOURCES MANAGEMENT SYSTEM OF TOURIST ENTERPRISES AND METHODOLOGICAL APPROACHES TO THE ANALYSIS OF THE EFFICIENCY OF THEIR PRODUCTIVITY(2020) ІВАЩЕНКО Анна Володимирівна; IVASHCHENKO Anna Volodymyrivna; БАБІЄЦЬ Владислав Олегович; BABIIETS Vladyslav Olehovych; БЛОРІНА Анастасія Юріївна; BLORINA Anastasiia YuriivnaУ статті розглянуто концептуальні основи управління фінансовими ресурсами туристичних підприємств. Розкрито сутність економічної ефективності діяльності туристичного бізнесу. Визначено стандарти та показників ефективності, їх вплив на діяльність підприємства. Запропоновано вдосконалену систему управління фінансовими ресурсами туристичних підприємств. The paper considers the conceptual basis of financial resources management of tourism enterprises. The essence of economic efficiency of tourist enterprises is revealed from the following aspects: definition of standards and efficiency indicators; their impact on the enterprise; process of management of financial resources of tourist enterprises. The system of management of financial resources for tourist enterprises is considered. Formulation of the problem. The current stage of economic development of the management of the financial system of tourism enterprises is becoming increasingly important, as financial resources are the main resources for the survival and development of enterprises.Item МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ УПРАВЛІННЯ ЗАКУПІВЛЕЮ ТОВАРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. MODELING OF PROCESSES OF MANAGEMENT OF PURCHASE GOODS IN HOTEL RESTAURANT BUSINESS(2019) ІВАЩЕНКО Анна Володимирівна; IVASHCHENKO Anna Volodymyrivna; МОЛОЧЕНКО Вікторія Валеріївна; MOLOCHENKO Viktoriia ValeriivnaРозроблено схему взаємозв'язку підсистем управління закупівлею товарів у готельно-ресторанному бізнесі. Проведено локальне моделювання процесів управління закупівлею товарів з урахуванням обмежень фінансових ресурсів. Визначено порогову точку постачання товарів. Застосування принципів управління закупівлею може бути суттєво корисним в готельноресторанній галузі завдяки накопиченому досвіду стосовно створення, реалізації, моніторингу та контролю ланцюгів поставок. У випадку формування ланцюга поставки в готельно-ресторанній галузі особливо важливі навички, знання в інформаційній та фінансовій логістиці. Високо конкурентний ринок готельних та ресторанних послуг вимагає високої якості обслуговування, що стає пріоритетним напрямком в пошуку шляхів удосконалення надаваних послуг. The block diagram of logistic system intercommunication in hotel business restaurant business is elaborated. The local modeling of operation processes of goods purchase taking into account the limits of financial resources is made. The sales point of goods is determined. At the present stage of the development of the economy of services in the world and Ukraine, the need to optimize the hotel and restaurant product is urgent.Item ПРОЕКТУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ЛОГІСТИЧНИМИ ЗАХОДАМИ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. DESIGNING THE ORGANIZATIONAL PROCESS OF MANAGING LOGISTIC EVENTS IN RESTAURANT BUSINESS(2019) ІВАЩЕНКО Анна Володимирівна; IVASHCHENKO Anna VolodymyrivnaРозроблено взаємозв’язок організаційного процесу управління підсистемами управління закупівлею товарів у ресторанному бізнесі. Проведено системне моделювання організаційного процесу управління закупівлею товарів з урахуванням обмеженості ресурсів. he block diagram of logistic system intercommunication in hotel business restaurant business is elaborated. The local modeling of operation processes of goods purchase taking into account the limits of financial resources is made.