#07/1
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing #07/1 by Author "МОЛОЧЕНКО Вікторія Валеріївна"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ УПРАВЛІННЯ ЗАКУПІВЛЕЮ ТОВАРІВ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. MODELING OF PROCESSES OF MANAGEMENT OF PURCHASE GOODS IN HOTEL RESTAURANT BUSINESS(2019) ІВАЩЕНКО Анна Володимирівна; IVASHCHENKO Anna Volodymyrivna; МОЛОЧЕНКО Вікторія Валеріївна; MOLOCHENKO Viktoriia ValeriivnaРозроблено схему взаємозв'язку підсистем управління закупівлею товарів у готельно-ресторанному бізнесі. Проведено локальне моделювання процесів управління закупівлею товарів з урахуванням обмежень фінансових ресурсів. Визначено порогову точку постачання товарів. Застосування принципів управління закупівлею може бути суттєво корисним в готельноресторанній галузі завдяки накопиченому досвіду стосовно створення, реалізації, моніторингу та контролю ланцюгів поставок. У випадку формування ланцюга поставки в готельно-ресторанній галузі особливо важливі навички, знання в інформаційній та фінансовій логістиці. Високо конкурентний ринок готельних та ресторанних послуг вимагає високої якості обслуговування, що стає пріоритетним напрямком в пошуку шляхів удосконалення надаваних послуг. The block diagram of logistic system intercommunication in hotel business restaurant business is elaborated. The local modeling of operation processes of goods purchase taking into account the limits of financial resources is made. The sales point of goods is determined. At the present stage of the development of the economy of services in the world and Ukraine, the need to optimize the hotel and restaurant product is urgent.