#04/1
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing #04/1 by Author "KRUSІR Tetiana Oleksandrivna"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item ІННОВАЦІЇ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. INNOVATIONS IN THE RESTAURANT BUSINESS(2019) БОРЩ Вікторія Ігорівна; BORSHCH Viktoriia Ihorivna; КРУСІР Тетяна Олександрівна; KRUSІR Tetiana OleksandrivnaУ статті особливу увагу приділено інноваційним аспектам діяльності підприємств ресторанного бізнесу. Відмічені зміни, що відбуваються в сучасному ресторанному бізнесі. Центральне місце у статті займає інноваційна діяльність і інноваційні технології, що використовуються на підприємствах індустрії харчування, які відкривають нові можливості для підвищення ефективності праці, підвищення якості надання послуг та залучення нових клієнтів. Також досліджено сучасні інновації, що впроваджуються на світовому ринку ресторанного бізнесу, який виявляє успішність в рішенні завдань інноваційного розвитку підприємств цієї сфери з урахуванням основних тенденцій розвитку науки і техніки. Restaurateurs know that only 20% of regular visitors are able to provide 80% of profit (rule of Pareto). Stylish interior and quality delicious meal are not enough to retain regular visitors and attract new in the conditions of hard competition. In these situation innovations in restaurant business come to the assistance – interesting marketing ideas for which customers want to come more and more exactly in this restaurant.