#01/3
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing #01/3 by Author "БУЖИМСЬКИЙ Віктор Вадимович"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item ФОРМУВАННЯ ТА ОЦІНКА ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. FORMATION AND EVALUATION OF THE ENTREPRENEURIAL POTENTIAL OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES(2018) ДЕНИСЮК Олена Григорівна; БУЖИМСЬКИЙ Віктор ВадимовичУ статті розглянуто сутність підприємницького потенціалу підприємства. Виділено складові сукупного потенціалу підприємства, які формують його підприємницький потенціал. Авторами обґрунтовано основні показники та проведено оцінку підприємницького потенціалу підприємств харчової промисловості. The essence of entrepreneurial potential of the enterprise is considered in the article. The components of the enterprise's general potential, which form its business potential, are highlighted. The main indicators are substantiated and evaluation of the entrepreneurial potential of food industry enterprises is made by the authors.