2011 рік

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 3 of 3
  • Item
    Патент України на винахід «Електрошоковий пристрій для інженерної перешкоди» № 97026
    (2011-12-26) Джужа, Олександр Миколайович; Орлов, Юрій Юрійович; Кухаренко, С.В.; Золотухін, Константин Семенович; Гончар, Валентин Кирилович
    Винахід відноситься до галузі засобів активної оборони та призначений для застосування в системах охорони об'єктів, а також в складі інженерних загород при охороні громадського порядку.
  • Item
    Патент України на винахід «Світловипромінюючий пристрій спеціального призначення» № 96617
    (2011-11-25) Джужа, Олександр Миколайович; Орлов, Юрій Юрійович; Золотухін, Константин Семенович; Гончар, Валентин Кирилович; Кухаренко, С.В.; Медведєв, Володимир Степанович
    Винахід належить до спеціальних засобів і може бути використаний при охороні громадського порядку, затриманні правопорушників та як індивідуальний засіб самозахисту. Дія пристрою основана на створенні спеціально сформованого світлового потоку підвищеної потужності та змінюваного спектру випромінювання, який тимчасово засліплює та дезорієнтує правопорушника.
  • Item
    Патент України на винахід «Спосіб захисту інформації» № 95365
    (2011-07-25) Рибальський, О.В.; Хорошко, В.О.; Крючкова, Л.П.; Джужа, Олександр Миколайович; Орлов, Юрій Юрійович
    Винахід відноситься до систем захисту інформації, зокрема до систем захисту акустичної інформації, та може бути використаний для захисту акустичної інформації від її несанкціонованого зняття методом високочастотного нав’язування.