Засоби і методи виявлення вибухових речовин та пристроїв у боротьбі з тероризмом.Means and methods of detecting explosives and devices in the fight against terrorism

Abstract
У посібнику розглянуто основні науково-технічні засоби і методи виявлення вибухових речовин та пристроїв, які можуть використовуватися залежно від різних криміногенних, кримінальних та інших обставин та ситуацій, викладено принципи дії науково-технічних засобів, що забезпечують ефективне виявлення, розпізнання вибухових речовин та пристроїв, а також висвітленні питання попередження та розкриття злочинів, пов’язаних із застосуванням вибухівки, методи, засоби та способи протидії радіокерованим вибуховим пристроям. Посібник призначено для слухачів і курсантів, а також викладачів та науковців навчальних закладів МВС України. Може бути корисним як для практичних працівників правоохоронних органів, так і недержавних служб безпеки і охорони.
Description
Іщенко А.В., Кобець М.В. Засоби і методи виявлення вибухових речовин та пристроїв у боротьбі з тероризмом : навчально-практичний посібник – К.: Національна академія внутрішніх справ України, 2005. – 144 с.
Keywords
Citation