Практика призначення та проведення судових психофізіологічних експертиз й експертних досліджень із використанням комп’ютерного поліграфа

Abstract
Рекомендації містять методичні і практичні питання щодо підготовки та проведення судових психофізіологічних експертиз й експертних досліджень із використанням комп’ютерного поліграфа та оцінки експертної діяльності, яка відображається у висновках експертів-поліграфологів з метою використання отриманих результатів у кримінальному, цивільному, господарському, адміністративному провадженнях тощо. Орієнтований посібник на практикуючих фахівців цього профілю діяльності та початківців, а також практичних працівників правоохоронних органів, органів прокуратури і суду й інших дослідників поліграфа. Можуть бути використаними у практичній діяльності юристів різного профілю: адвокатів, правозахисників, слідчих і оперативних працівників правоохоронних органів, суддів, прокурорів, а також в науковій діяльності та навчальному процесі для студентів профільних вузів.
Description
Практика призначення та проведення судових психофізіологічних експертиз й експертних досліджень із використанням комп’ютерного поліграфа (методичні та практичні рекомендації) : посібник / О.І. Мотлях, І.П. Усіков – К.: «Освіта України», 2015. – 210 с.
Keywords
Citation