ЗАКОНОДАВЧЕ РЕГУЛЮВАННЯ СТРОКІВ ЗВЕРНЕННЯ ДО СУДУ В АДМІНІСТРАТИВНОМУ СУДОЧИНСТВІ.THE LEGISLATIVE REGULATION OF THE TERMS OF APPEAL TO COURT IN ADMINISTRATIVE PROCEEDING

Loading...
Thumbnail Image
Date
2014
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Розглянуто спільні й відмінні риси інституту позовної давності в цивільному праві та інституту звернення до суду в адміністративному процесі. Розкрито підхід до правильного обчислення строків звернення до адміністративного суду, а також проблемні питання, пов’язані з визначенням поважності причин пропуску зазначеного строку.Рассмотрены общие и отличительные черты института исковой давности в гражданском праве и института обращения в суд в административном процессе. Раскрыт подход к правильному исчислению сроков обращения в административный суд, а также проблемные вопросы,связанные с определением уважительности причин пропуска указанного срока.
Description
Keywords
строк звернення;, адміністративне судочинство; перебіг строку., срок обращения;, административное судопроизводство; течение срока., term of appeal;, administrative proceeding; course of term.
Citation