Особи, які беруть участь у справах окремого провадження про встановлення фактів, що мають значення для охорони сімейних прав та інтересів. The persons involved in cases of special proceedings for establishing the facts relevant for the protection of family rights and interests.

Loading...
Thumbnail Image
Date
2015
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Досліджено суб’єктний склад осіб, які беруть участь у справах окремого провадження про встановлення фактів, що мають значення для охорони сімейних прав та інтересів особи. На підставі аналізу наукової літератури та цивільного процесуального законодавства України виокремлено особливості цивільного процесуального статусу заявників, інших заінтересованих осіб, їх представників, а також органів та осіб, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб, які беруть участь у таких справах.
Description
Keywords
особи, які беруть участь у справі; заявник; заінтересовані особи;, окреме провадження; установлення фактів; сімейні права та інтереси., parties involved in the case; applicant; interested persons;, special proceedings; establishment of the facts; family rights and interests.
Citation