Тимчасове обмеження в користуванні спеціальним правом: проблеми теорії та практики. Temporary restrictions in the use of special rights: problems of theory and practice

Loading...
Thumbnail Image
Date
2015
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Визначено заходи щодо забезпечення кримінального провадження, що потребують практичного та наукового опрацювання. Здійснено аналіз тимчасового обмеження в користуванні спеціальним правом, яке застосовують на підставі ухвали слідчого судді відносно підозрюваного за наявності достатніх підстав уважати, що це необхідно для припинення кримінального правопорушення чи запобігання вчиненню іншого, припинення або запобігання протиправній поведінці підозрюваного в разі перешкоджання кримінальному провадженню, забезпечення відшкодування шкоди, що завдало кримінальне правопорушення.
Description
Keywords
тимчасове обмеження в користуванні спеціальним правом; слідчий; прокурор; слідчий суддя;, захід щодо забезпечення кримінального провадження; клопотання; ухвала., temporary limitation special law; investigator; Attorney; investigating judge;, West provision of criminal proceedings; application; decision.
Citation