Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.naiau.kiev.ua/jspui/handle/123456789/2478
Title: Забезпечення збору, обробки та зберігання інформації в системі управління якістю продукції
metadata.local.udk: 621.793.003.12
metadata.local.vid: Інші твори наукового, науково-правктичного, навчального, навчально-методичного, довідкового та іншого характеру.
Authors: Барсукова, О. В.
Зенкін, М. А.
Keywords: збір;обробка та зберігання інформації;автоматизована система управління якістю;сбор;обработка и хранение информации;автоматизированная система управления качеством;collection;saving and presentation of data;QCS
Issue Date: 2012
Abstract: У статті розглядаються методологічні засади інтеграції програмного забезпе¬чення для збору й обробки інформації в автоматизованій системі управління якістю підприємства. Описуються особливості розробки уніфікованих форматів збереження й представлення даних в системі, коли з ними одночасно працюють багато користу¬вачів. Наведено схему автоматизованої системи управління якістю продукції.В статье рассматриваются методологические засады интеграции программного обеспечения для сбора и обработки информации в автоматизированной системе управления качеством предприятия. Описываются особенности разработки унифицированных форматов сохранения и представления данных в системе, когда с ними одновременно работает много пользователей. Приведена схема автоматизиро¬ванной системы управления качеством продукции.Methodological bases of an integration of the software for the collection and processing of information in the QCS of an enterprise are considered. Features of the development of the unified formats of saving and presentation of data in the system with simultaneous work of many users are described. The scheme of the QCS is resulted
URI: http://elar.naiau.kiev.ua/jspui/handle/123456789/2478
Appears in Collections:Системи та методи обробки інформації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Барсукова О. В..pdf161.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.